Inbraakbeveiliging

InbraakbeveiligingDiefstal, inbraak en vandalisme leveren veel schade en ellende op en zijn daarnaast nooit goed voor de portemonnee. Onderzoek wijst uit dat de juiste inbraakbeveiliging de inbraakkans met 90% verlaagt, voorkomen is dus aanzienlijk beter dan genezen. 

Verhallen Security voorziet sinds 1988 bedrijfspanden, winkels en woonhuizen enkel van professionele en gecertificeerde elektronische beveiligingssystemen. Daarnaast zijn we als NCP (Nationaal Centrum voor Preventie) gecertificeerd beveiligingsbedrijf vakbekwaam in het onderhouden, uitbreiden en verbeteren van nieuwe en bestaande inbraakbeveiliging.

Overnames van bestaande elektronische inbraakbeveiligingsinstallaties verzorgen wij mits dit een professioneel en gecertificeerd beveiligingssysteem is.

Het in- en uitschakelen van inbraakbeveiliging kan tegenwoordig zelfs op afstand via een app op de smartphone dankzij de nieuwste technologieën. Dit maakt het mogelijk om boodschappen te doen of vakantie te vieren zonder de vraag of het alarmsysteem wel ingeschakeld is.
Na het bezoeken van het pand zal er in overeenstemming een plan worden uitgewerkt waarbij uw wensen en onze expertise samengevoegd worden tot een waterdicht concept.

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact op met Verhallen Security.