Camerasystemen

CamerasystemenDiefstallen, overvallen, geweld en vandalisme zijn grote maatschappelijke problemen die een onveilig gevoel creëren bij ondernemers en burgers. Camerasystemen dienen niet alleen voor de identificering van ongewenste personen. Een goed zichtbaar camerasysteem zal de kans op een vergrijp in of rond uw pand aanzienlijk verkleinen. Niemand wil vastgelegd worden bij het plegen van een strafbaar feit.

Essentiële factoren voor een goed functionerend camerasysteem zijn goede beeldkwaliteit en de hoge betrouwbaarheid van de opnameapparatuur.

Verhallen Security voorziet bedrijfspanden, winkels, woonhuizen en andere constructies sinds het begin van beeldbewaking van een goed uitgerust camerasysteem. Onze camerasystemen zijn altijd full-HD IP netwerk camera’s. Zeer eenvoudig in gebruik en betaalbaar.

Deze hoogwaardige camerasystemen geven de mogelijkheid tot het terugkijken van de beelden, of dit nu via de harddiscrecorder is of via uw smartphone of pc. De nieuwste camerasystemen zijn allemaal digitaal te bedienen, terug te kijken en het is zelfs mogelijk om fragmenten van de opnames direct op je apparaat op te slaan.

De aller nieuwste HDCVI camerasystemen zijn zelfs zó slim en eenvoudig dat via traditionele analoge COAX bekabeling een analoge installatie gerenoveerd kan worden tot een full-HD camerasysteem met resoluties tot 4K beelden. Dit wil zeggen dat we uw oude analoge camerasysteem eenvoudig kunnen omzetten tot een nieuw systeem met een hogere beeldkwaliteit, zonder de bekabeling te vervangen. Uiteraard zijn de HDCVI systemen ook op afstand bedienbaar.

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact op met Verhallen Security.