Toegangscontrole

ToegangscontroleGebouwen en werkplekken worden steeds flexibeler ingedeeld en zelfs woonhuizen hebben soms ruimtes die niet voor iedereen toegankelijk zijn. Een toegangscontrolesysteem kan hiervoor de perfecte oplossing bieden als het aankomt op de toegang van bepaalde ruimtes. Deze systemen beheren, registreren en controleren wie, waar en wanneer toegang heeft tot een bepaalde ruimte.

Zo wordt voorkomen dat onbevoegde personen toegang hebben tot een ruimte met bijvoorbeeld vertrouwelijke informatie of waardevolle goederen.

De nieuwste toegangscontrolesystemen zijn zelfs zo geavanceerd dat deze zo in te regelen zijn dat de uren registratie van werknemers automatisch beheerd wordt. Een modern toegangscontrolesysteem herkent en registreert een persoon door middel van een informatiedrager zoals een tag of een sleutel of zelfs een biometrisch kenmerk zoals de iris of een vingerafdruk.

Verhallen Security heeft zowel standalone toegangscontrolesystemen als zeer uitgebreide systemen. Deze systemen worden beheerd via een webbrowser van waaruit ook direct de registratie te verkrijgen is.

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact op met Verhallen Security.